Evenementen


Jaarlijks worden door onze vereniging diverse evenementen georganiseerd zoals:

Dressuur- & springwedstrijden – Ponyweekend – Buitenritten – Spelletjes – Diplomarijden –

Vrijwilligersavond – Opleiding voor ruiterbewijs etc.

De evenementencommissie bestaat uit:

Sylvia Berendsen / Janina Berendsen / Thara Sloot / Mascha van de Kamp.

U kunt hen bereiken via: evenementen@eilandruiters.nl

Foto’s van evenementen willen we graag op de site/facebook laten zien. Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van foto’s van u of uw kind, laat dit dan even weten.

Dressuur- & springwedstrijd

Diverse keren per jaar worden er dressuur- en springwedstrijden georganiseerd. Dit wordt via de borden in de manege aangekondigd.
Als je mee wilt doen, dan kies je samen met je instructeur / instructrice welke proef je gaat rijden en op welk paard / welke pony. Tijdens de lessen voorafgaand aan de wedstrijd wordt de proef geoefend.

Ponyweekend

Ieder jaar in september organiseren wij een ponyweekend. De locatie wordt per jaar bekeken. Er worden dan allerlei activiteiten met de kinderen en de paarden / pony’s gedaan.
De datum wordt via de borden op de manege bekend gemaakt. Je kunt je meestal vanaf juli aanmelden via een formulier in de kantine.

Diploma Rijden

Diverse keren per jaar kun je een diploma behalen. Dit wordt via borden in de manege aangekondigd. Totaal zijn er zes diploma’s te behalen.
Als je mee wilt doen, dan kies je samen met je instructeur / instructrice welk diploma je wilt halen en op welk paard / welke pony je wilt rijden. Tijdens de lessen voorafgaand aan het diplomarijden wordt er geoefend.

Opleiding voor Ruiterbewijs

Het is mogelijk om via de manege je ruiterbewijs te behalen. Dit wordt echter alleen aangeboden als er voldoende aanmeldingen zijn. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals KNHS, eigen paard/pony of manegepaard/-pony, aanmeldkosten, boeken, etc.
Heb je interesse of vragen, meld je dan bij Sylvia Berendsen.